شغل حسابداری تقریبا مانند هر مسئله دیگری در زندگی، دارای جنبه های مثبت و منفی است. اما حقیقت این است که این نکات مثبت و منفی تاثیر زیادی در ماهیت شغل ندارند، یعنی شغل به خودی خود نمیتواند خوب یا بد باشد، مثلا ممکن است یک شغل برای فرد خاصی مناسب باشد ولی برای دیگری مناسب نباشد.
آن را مانند خرید یک ماشین جدید تصور کنید – برخی افراد به دنبال قابلیت اطمینان و ایمنی هستند، در حالی که بعضی دیگر عملکرد و ظاهر آن برایشان مهم است. هیچ گزینه ای ذاتا خوب یا بد نیست، اما هر وسیله نقلیه میتواند یک انتخاب ایده آل برای فرد خاصی باشد.
چیزی که در مورد حرفه حسابداری فکر می کنید، نیز به شخصیت شما ، سبک کاری و اولویت های زندگی شما بستگی دارد. هنگامی که شما نقاط احتمالی ضعف و قوتی که در شغل حسابداری وجود دارد را بشناسید، میتوانید آگاهانه تصمیم بگیرید که آیا این شغل برای شما مناسب است یا خیر؟
بنابراین شما باید شغل حسابداری را تجربه کنید و مانند یک ماشین، پشت آن بنشینید تا بتوانید به صورت همه جانبه به آن اشراف پیدا کنید. نگاهی به مزایا و معایب شغل حسابداری بیاندازید، تا بتوانید خود را به یک مسیر درست هدایت کنید.
درباره خدمات حسابداری اینجا بیشتر مطالعه بفرمایید.
اگر شما در حال مطالعه خدمات حسابداری هستید، مهارت های عملی و دستورالعملهایی را در مورد تجزیه و تحلیل هزینه هایی که کارفرمایان نیاز دارند، در فضای کوچکتر و تئوریک یاد میگیرید. مطالعه در مورد این حرفه در مقایسه با مطالعه انگلیسی یا فلسفه که نتایج بالقوه شغلی آنها سختتر تعریف شده است یک مسیر شغلی بسیار واضح تری را برای شما ایجاد میکند.
اگر بخواهید مدرک حسابداری بگیرید، این مدرک یک دید وسیع و کاملا جامع از این حرفه برای شما، ایجاد میکند. اگر چه حسابداران و گرایشهای مختلفی در این زمینه وجود دارند، با این حال وظایف و مهارتهایی که شما از آن استفاده می کنید، به طور کلی یکسان است، در واقع شما میدانید که چه شاخهای از حسابداری را انتخاب کنید.
۲. زمینه کاری، پایدار و رو به رشد است
حسابداری شغلی نیست که از کار بیفتد یا به راحتی برون سپاری شود. چشم انداز شغل حسابداری و شرکت حسابرسی در سال های پیش رو کاملا در حال رشد، پیش بینی شده است. تا زمانی که مردم برای دریافت و پرداخت مالیات به کمک نیاز دارند و تا زمانی که شرکت ها و تجارت وجود داشته باشند، نیاز به وجود حسابداران ضروری است.
طبق آمارهای اداره کار (BLS) پیش بینی می شود که اشتغال در زمینه حسابداری از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۲۴ ، ۱۱ درصد از رشد کند، که این نرخ سریعتر از متوسط نرخ رشد ملی که ۷ درصد میباشد، رشد میکند. یکی از عواملی که این رشد را موجب می شود این است که نسل حسابداران Baby Boomer در سال های آینده به پرورش نیروی کار حرفه ای ادامه میدهند، که آنها راه را برای فرصت های شغلی حسابداران جدید هموار میکنند.
۳. شما می توانید پتانسیل رشد حرفه ای را داشته باشید
پس از فارغ التحصیلی، شما ممکن است به عنوان یک کارآموز در سطح ابتدایی شروع به کار کنید، اما می توانید پتانسیل رشد بزرگی داشته باشد. بسیاری از فارغ التحصیلان حسابداری به عنوان کارمند حسابداری ، حسابرسان تازه کار در شرکتهای عمومی ، شرکت حسابرسی و یا دستیارحسابدار در دفتر حسابرسی خصوصی شروع به کار خواهند کرد تا در آیندهای نه چندادن دور بتوانند مسیر حرفهای شغل خود را طرحریزی کنند.
پس از کسب تجربه، پیشرفت شغلی می تواند از طریق عملکرد حرفه ای و آموزش های اضافی یا اخذ گواهینامه هایی مانند MBA یا CPA حاصل شود.
۴. پتانسیل درآمد مطلوب
شما دوست دارید درآمد زیادی کسب کنید تا بتوانید مخارج خود را تامین کنید و به راحتی زندگی کنید، درست است؟ شغل حسابداری و خدمات حسابداری این پتانسیل را دارد که از عهده این شیوه زندگی برآیید.
طبق گزارش BLS، متوسط حقوق و دستمزد سالانه برای یک جسابدار در سال ۲۰۱۶ به مبلغ ۶۸،۱۵۰ دلار بوده است. در حقیقت، BLS گزارش می دهد که بیش از ۱۰ درصد ازحسابداران درآمدی بیشتر از ۱۲۰،۰۰۰ دلار داشته اند، که در مقایسه با متوسط دستمزد ملی ۳۷،۰۴۰ دلار بد نیست. علاوه بر این، بسیاری از حسابداران تمام وقت مزایای زیادی از جمله مراقبت های بهداشتی، زمان تعطیلات، برنامه های بازنشستگی و غیره دریافت می کنند.
ممنونم بابت توضیحات خیلی خوبتون